Jsme tím nejspolehlivějším nájemníkem

Díky letité praxi vám dokážeme pomoci v každé oblasti, která se s pronajímáním pojí. Spokojenost našich klientů a férové jednání je pro nás na prvním místě.

Naším posláním je změna realitního trhu

K založení společnosti nás inspirovala naše vlastní zkušenost. V roce 2014 jsme řešili problémy s pronajímáním vlastních nemovitostí. Správce za nic neručil, nájemníci se vybírali podle toho, kdo byl ochoten zaplatit víc, málokdo někoho prověřoval. Když byl byt neobsazený, nic jsme nedostali. Stav nájemního bydlení byla jedna velká katastrofa. Jako majitelé jsme neměli žádné jistoty.

Naše služba chce majitelům nemovitostí tyto jistoty dopřát. Proto garantujeme nájemné, stav bytu, ale také spolehlivé nájemníky. Chceme, abyste pronajímali bez starostí a s jistotou. Těší nás, že můžeme přispět ke zlepšování a narovnání misek vah na trhu s pronájmy.

Pronájem bez starostí a s garantovaným nájemným

Našim klientům poskytujeme maximální servis. Férové jednání a otevřená komunikace je u nás na prvním místě. Naším posláním je podání pomocné ruky při pronajímání bytu. Společně s majiteli se domluvíme na garantovaném nájemném. Sepíšeme s nimi smlouvu, a tak se staneme jejich ideálním nájemníkem. Následně do bytu najdeme nejvhodnější podnájemníky. Postaráme se o inzerci, sepsání smluv a potřebné dokumentace, o komunikaci s podnájemníky, ale také o stav bytu. Naši klienti se nemusí o nic starat. Každý měsíc pouze kontrolují, že jim na účtu přistálo nájemné. Nezáleží přitom, zda je byt prázdný nebo podnájemník nezaplatil. My nájemné platíme za každé situace.

Spokojenost našich klientů na prvním místě

Naším cílem je spokojený klient, který svůj byt pronajímá s maximálním ziskem. Jsme si vědomi velké důvěry, kterou nám majitel prokáže tím, že nám svěří svůj byt. Proto k němu přistupujeme jako k obchodnímu partnerovi a k jeho bytu jako k vlastnímu majetku. Hlídáme, aby byl byt v co nejlepší kondici a postaráme se i o potřebné opravy. Věříme, že otevřená komunikace vede k oboustranné spokojenosti.

Staráme se o bezstarostný pronájem bytů s garantovaným nájemným

Jsme profesionálové, někteří z nás mají 19 let zkušenosti, a tak vědí, jak to na realitním trhu chodí. Proto vám můžeme nabídnout vysokou kvalitu a úroveň našich služeb. Vaše spokojenost je pro nás prioritou číslo jedna.

Hluboce si vážíme každého klienta, který se rozhodl do našich rukou svěřit svoji nemovitost. Uvědomujeme si důvěru, kterou v nás klient má, ale také vysokou zodpovědnost pramenící z jeho důvěry. Proto naše služby neustále zlepšujeme a jsme vám k dispozici kdykoliv je to potřeba. Věříme, že osobní přístup, férové jednání a profesionalita je klíčem k oboustranné spokojenosti.

Náš tým se postará o to, abyste ušetřili čas, vydělali na nájemném, neřešili problémy s nájemníky ani opravami, těšili se z jistoty pravidelného nájemného a měli jistotu perfektního stavu bytu za jakýchkoliv okolností.

Důvody, proč spolupracovat s námi

Garantujeme nájemné vždy a včas

Každý měsíc v dohodnutý den vám na účtě přistane garantovaný nájem, a to i v případě, že je byt neobsazený nebo nám nájemník nezaplatil.

Garantujeme stav bytu

Prasklé topení, rozbité okno nebo jiné komplikace? O váš byt budeme pečovat a po ukončení spolupráce jej vrátíme v původním stavu. O stavu bytu vás pravidelně informujeme.

S námi získáte víc

Šetříte své náklady i svůj čas, a přesto dosáhnete vyššího zisku. Neřešíte problémy s neobsazeným bytem a každý rok aktualizujeme výši nájemného.

Pronajímáte bez starostí

Vyřešíme pojištění, neplatiče, stav bytu, smlouvy i energie. O byt se zkrátka postaráme od A do Z. Vy jen kontrolujete, zda vám na účet chodí dohodnutý garantovaný nájem.

Získáte ideálního nájemníka

Nájemní smlouvu uzavřeme mezi sebou, takže se staneme vaším ideálním a dokonalým nájemníkem. Do vašeho bytu najdeme nejvhodnější podnájemníky. Vy pronajímáte nám, my našim podnájemníkům.

Jsme tu pro vás

Pronajímejte bez starostí a rizik. S námi zažijete na vlastní kůži, jak může být pronajímání snadné. Postaráme se o inzerci, vyhledání podnájemníka, sepsání smluv. Zkrátka o veškerou agendu, která se pronajímáním bytů pojí.
Spokojený zákazník je pro nás na prvním místě.

Robert Urban

Obchodní ředitel

Stálý nájem v médiích

Je o nás slyšet. Přečtěte si zajímavé články v mediích.

Myslíte si, že svůj byt pronajímáte za maximální možné nájemné? A už jste si někdy spočítali, kolik hodin a peněz vás stojí péče o byt a nájemníka? 

Číst více

Nedostupnost hypoték, drahé energie a celkově vyšší náklady teď hrají do karet bytům na dlouhodobý pronájem. Pro mnoho zájemců jsou jedinou možností, jak bydlet „ve

Číst více

Pasivní příjem z pronájmu je snem každého majitele bytu či bytového domu. Jenže, jak ho skutečně dosáhnout? Musíte najít ideální nájemce a umět optimalizovat a delegovat práci.

Číst více

Reference od klientů

Josef H., Praha

Se společností Stálý nájem spolupracuji již 3 roky. Plnění smlouvy bylo vždy bez problémů a jednání o řešení drobných problémů v bytě bylo vždy korektní. Doporučil jsem spolupráci s vaší firmou i své dceři.

Josef H., Praha
Libor Š., Praha

Dosavadní uznání pracovníkům Stálý Nájem za projevenou pracovní nasazenost i za způsob jednání, který doposud projevují z mé strany je velmi dobrý přístup a plně jim patří. Doufám, že dosavadní způsob projevu pracovníků Stálý Nájem i při řešení nenadálých situací bude i nadále profesionální.

Libor Š., Praha
Jarka, Praha 5, Stodůlky

Na řešení všech starostí okolo pronájmu nemám čas ani energii, a proto jsem ráda, že to za mě řeší Stálý nájem. Už 4 roky přes něj pronajímám svůj byt a jsem maximálně spokojená. S placením nájemného nebyl nikdy žádný problém.

Jarka, Praha 5, Stodůlky
Josef, Praha 6

Musím uznat, že za celé 4 roky, co Stálý nájem spravuje můj byt, jsme vždy všechno vyřešili k mojí spokojenosti. Jsem dost zaneprázdněný, a tak jsem rád, že se o byt nemusím v podstatě starat. Vždy vyřešíme jen nejnutnější věci. Jinak je Stálý nájem samostatný. Hlavně mi posílá včas nájemné, na kterém jsme se domluvili.

Josef, Praha 6
Jana, Praha 4, Braník

Svůj byt přes Stálý nájem pronajímám už 2 roky a jsem spokojená. Asi nejvíce oceňuji to, že za mě většinu povinností vyřeší někdo jiný. Pracovníci ze Stálého nájmu najdou řešení, pro každou situaci. No a samozřejmě je super ta jistota, že mi každý měsíc přijde nájemné.

Jana, Praha 4, Braník