Kolik od nás dostanete volného času?

Cože? Co je to za otázku? Kdo vám může dát volný čas? A kdo za vás bude vydělávat na jídlo, bydlení, oblečení a spoustu dalších nezbytností? A víte vůbec, jak byste ten čas využili? Pokud ano, pojďte se na to s námi podívat podrobně. Máme pro vás dokonce i kalkulačku, která vám to pomůže spočítat.

Jak efektivní time management může zlepšit váš život a zdraví

Taky běžíte krysí závod v kolečku se spoustou ostatních bezejmenných lidí a rádi byste to měli jinak? Už nějakou dobu se zajímáte o time management a chcete se dozvědět, jak si to zařídit, aby vám zbyl i čas na to, co máte rádi, dělá vás šťastnými, abyste mohli být víc s těmi, se kterými se cítíte v pohodě, v bezpečí, bláznivě? To už je pořádná motivace, co říkáte? Změnou způsobu života, trávením méně času prací a více relaxací snížíte stres, získáte vnitřní spokojenost a radost ze života, a tím vším si zlepšíte svoje zdraví.

Zkuste si udělat časový snímek běžného dne a týdne

Schválně zkuste nějakou dobu sledovat svůj čas, který trávíte – při práci, surfování po sítích, s rodinou, v kavárně, při posilování v tělocvičně, sledováním videí apod. Nešvindlujte, děláte to pro sebe. Vezměte si pastelky a vybarvěte si jednotlivé aktivity podle toho, jak jsou pro vás důležité. Jde hlavně o to, jak se při dané činnosti cítíte, jestli vám dobíjí baterky, nebo máte výčitky. Každý to má jinak, jde jen o to, jaký máte ze svého přehledu dojem vy sami.

Máte čas pracovat a čas odpočívat?

Nikdo nedokáže nepřetržitě pracovat a stále dosahovat výborných výsledků. Podle výzkumů i ti největší workoholici na světě nedokážou usilovně pracovat víc než pár hodin denně, i když z práce chodí až pozdě večer. Jestli patříte mezi ně a je vaším cílem skutečně odvádět kvalitní práci, musíte také kvalitně odpočívat, ať už mezi samotnými úkoly, v noci nebo o dovolené. Den má pouze 24 hodin a svůj příjem nemůžete navyšovat pouze tím, že budete pracovat více a déle.

Obrázek: Pomůžeme vám získat více času a klidu

Řešením je pronájem bytu

Při dobrém nastavení peníze přicházejí, i když odletíte za indiány do Jižní Ameriky. Získáte svobodu a více času, který bude jen váš. Budete zažívat méně stresu. Budete mít nějaký příjem, i když ztratíte z nějakého důvodu zaměstnání nebo klienty. Určíte si vlastní životní rytmus.

Budete se moci věnovat svým dětem, když budou nemocné, budou potřebovat někam odvézt, budou chtít na nějaký kurz, věnovat se finančně náročnějšímu koníčku. A když se vám nebude chtít, nebudete muset dělat vůbec nic. Bez výčitek.

Pronajímejte byt bez starostí a s lepším výnosem.

Garantujeme vám pravidelné nájemné i stav vašeho bytu.

Jak můžete svou nemovitost pronajímat?

Asi víte, že svůj byt můžete pronajmout buď sami, anebo prostřednictvím realitní kanceláře. Existuje ale ještě třetí způsob – pronájem společnosti, která vám garantuje stálý nájem.

A právě tímto způsobem si budete svůj pasivní příjem parádně bez starostí užívat. Pracovník ze Stálého nájmu s vámi sepíše smlouvu. Vybereme ideálního nájemce a budeme vám pravidelně posílat peníze za nájem bytu. Postaráme se o pronájem vaší nemovitosti od A do Z: pravidelně zkontrolujeme váš byt, postaráme se o drobnější opravy nebo pomůžeme vyřešit problém s neplatiči. Přečtěte si, jak s námi funguje pohodlné pronajímání bytu bez starostí a rizik. Vám odpadnou povinnosti a přibude mít více volného času.

Jak funguje kalkulačka pronajímatele

Kolik volného času a peněz navíc při pronajímání bytu s námi získáte si můžete spočítat v naší kalkulačce. Zkuste si říct, na kolik si ceníte hodinu svého času, kterou věnujete činnostem kolem zajišťování pronájmu bytu – inzerce, prohlídky, výběr nájemníka, příprava smlouvy, předání bytu, kontroly plateb a bytu, řešení oprav atd.

V kalkulačce jsou jednotlivé položky přesně rozepsané. Kolik stojí hodina vašeho času? Jaký bude váš skutečný zisk z pronájmu? Vyplatí se pronajímat vlastními silami, nebo s námi bez rizika a s garancí pravidelného nájemného?

V druhém případě byt pronajmete naší společnosti, která ho bude dále pronajímat. Vy přitom máte svůj nájem zajištěný i v případě, že byt nebude obsazený. Postaráme se o výběr ideálního podnájemníka, kterého si pečlivě prověříme, aby se předešlo komplikacím s neplatiči a dalším problémům, třeba se sousedy. Rovněž se postaráme o nájemní smlouvu a další úřední záležitosti i o stav bytu. Dohlížíme na to, aby se vám vrátil v původním stavu. Drobné opravy přitom řešíme bez vaší účasti. Na větších se domluvíme přímo s vámi.

Kolik peněz a času s námi získáte?

Už jste si spočítali, co je pro vás výhodnější? Nezůstávejte jenom u peněz, spočítejte si i hodiny a vaše nervy. Pojďme se na jeden příklad podívat spolu:

Jana právě zdědila pěkný udržovaný byt v Praze po své babičce. Ráda by ho pronajímala za 20 tisíc měsíčně. Pracuje na volné noze a svým klientům účtuje hodinovku 500 Kč.

Totéž si zadala do kalkulačky jako cenu za hodinu své práce kolem pronajímání bytu – inzerce 3 hodiny, výběr nájemníka 12 hodin, příprava a podpis smlouvy 3 hodiny, předání bytu 3 hodiny a tak dál. Samozřejmě, že konkrétní čas je pak v každém případě jiný, ale v našem modelovém případu vychází tyto činnosti za rok 86 hodin a 86 860 Kč, když do toho započítáme i riziko neobsazeného bytu, nebo poškození majetku. Se Stálým nájmem je to 0 – žádný čas strávený kolem zařizování pronájmu a žádné investované peníze. Nejzajímavější jsou poslední údaje z kalkulačky. Jana by při pronájmu vlastními silami přišla o 86 hodin svého času a získala by z pronájmu 144 340 Kč, při využití služeb Stálý nájem je zisk v tomto případě 211 200 Kč a 86 volných hodin za rok k tomu.

To už stojí za přemýšlení, jak se získaným časem a větší pohodou naložíte.

Jak naložit se získaným časem a penězi

Zajímá vás, co udělá Jana s časem a penězi, které s námi získá? Protože ji neznáme, nevíme, kolik je jí let, zda má rodinu, jaké má zájmy, zkusme popustit uzdu fantazii. Může si hodiny rozdělit na pravidelný čas pro sebe každý den nebo týden, nebo si ho může vybrat najednou a pořádně si ho užít. Důležitý je plán, aby se čas někam nevypařil. Navíc k tomu získala nějakých 70 tisíc. S tím už se dá něco podniknout. Co říkáte?

Pár dní v evropské metropoli

Pokud je Jana cestovatelka, nabízí se jí třeba možnost užít si prodloužený víkend podle svých představ v Paříži, Římě, Londýně, v Kodani, nebo na nějakém jiném atraktivním místě v období mimo sezónu, na jaře nebo na podzim, kdy není úmorné vedro a tolik turistů.

Vyzkoušejte nový sport

Pokud Jana ráda sportuje a láká ji něco nového, pak má ideální příležitost půjčit si (koupit) vybavení, najmout instruktora a jít do toho.

Podvodní skútr je pro milovníky vody a světa pod hladinou. Je to skvělá hračka. Profi potápěčům umožní poznávat svět pod hladinou mnohem podrobněji. Pro začínající potápěče se jedná o skvělou pomůcku, která pomůže s prvními krůčky pod vodou. Podvodní skútr je u moře naprosto úžasnou zábavou. Podobné je to s podvodním kolem. Rozdíl mezi nimi je podobný jako mezi běžným kolem a skútrem. Místo kol má vrtulku, která vás pod vodou pohání vpřed podobně jako u podvodního skútru.

Možná má Jana radši zimní sporty. Tak by mohla vyzkoušet monoski. Je to v podstatě jedna lyže, na kterou si připnete nohy stejně jako u dvou lyží jen s tím rozdílem, že máte obě nohy u sebe a nemůžete je rozdělit.

Vydejte knihu

Pokud je Jana přemýšlivý typ a ráda se věnuje psaní, třeba je to možnost, jak napsat a vydat svou knihu vlastním nákladem. Tím, že získá čas i peníze, se sen může stát realitou. Při troše štěstí se jí vložené peníze po čase vrátí.

Retreat s relaxací a vzděláváním

A co spojit příjemné s užitečným? Odpočinek se vzděláním? Wellness s nějakým konkrétním programem. To už přecházíme od čiré radosti z volného času k investicím, které přinesou další peníze. A co napadlo vás?

Svěřte svou nemovitost do rukou zkušených profesionálů v oblasti správy a užívejte si bezstarostné pronajímání s vyšším výnosem. Nabízíme vám garantovaný měsíční příjem z nájmu, zajistíme udržování stavu vaší nemovitosti a ušetříme vám čas, starosti i peníze. Jak to celé funguje? Pronajmeme váš byt bez jakéhokoli rizika pro vás a zajistíme, abyste každý měsíc obdrželi garantovaný nájem vždy ve stejný den. Požádejte o kalkulaci vašeho nájemného a objevte výhody našich služeb.